• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jak nie zostawią śladu i płyny się nie rozleją , to chyba można ?

Daj link do tego odcinka, z miłą chęcią zobaczę :D

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Teoretycznie mógł kupić kostkę i wykupić pojedynczą markę za jakieś 50 usd lub 3 marki za 120 jakoś ^^

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Uwaga Uwaga :D

Szykuje się kolejna drama pasta w polskim wydaniu...

Już mi się smutno na serduszku robi, jak z ludzi debili robią xD
Wiem, że mają za to płacone, ale jednak niesmak pozostaje...

Już widzę prawdziwego mobilnego mechanika :D jak reaguje na tekst z serii "masz godzinę, Gdzie ty jesteś, długo jeszcze trzeba czekać i jakieś inne darcie japy"

Byłoby szybkie Elo, nara. weź sobie złoma 40 tonowego na plecy i baw się dobrze :D
Jestem w stanie zrozumiec naprawy ciezkego sprzetu. Ale naprawianie osobowych aut mobilnie. Pomijam awarie typu aku padlo lub zmiana kołala. Dla mnie bez sensu tarabanic na ziemi. Nigdy w zyciu Przerabiałem ten temat przez para tygodni i to nie dla mnie.

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Jest taki gość tu jest link ( https://www.youtube.com/user/kanmarad ) co zmienia mobilne sprzęgła u ludzi pod domem. Wszystko fajnie pięknie ale chciałbym go widzieć za 15 lat w bo kręgosłup, reumatyzm to ma w pakiecie. Zdrowia nie kupi się za żadne pieniądze.

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Jest taki gość tu jest link ( https://www.youtube.com/user/kanmarad ) co zmienia mobilne sprzęgła u ludzi pod domem. Wszystko fajnie pięknie ale chciałbym go widzieć za 15 lat w bo kręgosłup, reumatyzm to ma w pakiecie. Zdrowia nie kupi się za żadne pieniądze.

Ja to przerabialem przez pare tygodni jak zaczynalem na swoim. Powiedzialem sobie ze nie warto. Szkoda zdrowia

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Pewnie, że tak. Jeżeli coś jest unieruchomione na amen to spoko, ale jeżeli jest opcja to dotragać na warsztat..

On nawet nie jest w stanie wymienić uszczelniaczy, robione po łebkach ... szybko szybko. Coś się spierdzieli i leży i kwiczy.

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
Pewnie, że tak. Jeżeli coś jest unieruchomione na amen to spoko, ale jeżeli jest opcja to dotragać na warsztat..

On nawet nie jest w stanie wymienić uszczelniaczy, robione po łebkach ... szybko szybko. Coś się spierdzieli i leży i kwiczy.
laweta kosztuje, a znajdzie się głupi co zrobi na miejscu i taniej niż warsztat.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Oj tam...standardowa naprawa blacharska...:)

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Odwołali mu pewnie zabiegi , więc wg. nowych rozporządzeń jest już zdrowy.

Cuda dobrej zmiany.

adik33

SuperMechanior
Punktów
73
Wstyd by mi było sprzedać takie auto komukolwiek.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Odnośnie krzywych akcji z blacharzami to utkwiła mi jedna scena z Polski lat 2000-2002 jakoś.
Pospawany na pół ! DOSŁOWNIE ! Opel Astra F jeszcze. wtedy dość popularny i niezgniły aż w takim stopniu pojazd.. przy dość mocnym wypadku przód samochodu pojechał w prawo z rodzicami a tylna część odpadła na spawach za fotelami przednimi i pojechała w lewo. Wszystko byłoby nawet zabawne gdyby nie fakt, że z tyłu siedziały dzieciaki i PODWINĘŁY im się nogi pod ten kawałek samochodu w wyniku czego oboje dzieci w wieku 10-12 lat zginęło na miejscu.

Nie jest to jakiś urban legend, chociaż wolałbym żeby był.

Takie akcje speców od blacharki były w tamtych latach na porządku dziennym.

Do góry Bottom