arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
głównie chodzi o ostre szarpnięcia, przy odpalaniu rozrusznikiem ich nie ma w sumie

Kuźwa mać ! No nie osłabiaj ! Kolejny, który bierze się za rozbieranie bez pojęcia, a później na forum i koledzy pomóżcie...,bo teściu mi ruszył auto z kanału a nie poznaczyłem sobie przyznaje mój błąd.I jeszcze bym prośił jak ustawić pompę bo tez ja wyjąłem do czyszczenia

witam wszystkich.mam pytanie co może byc przyczyna ze moja vectra nie chce odpalic rano.jak wezme ja na chol to odpala po jakis 100 m.nagrzana odpala.ma przejechane 235 tys to już może byc koniec pompy czy wtrysków.Jakie cisnienie musi miec??Z góry dziekuje za pomoc.Pozdrawiam.
moze pora zrobic cos jak zamkniecie tematu czy cos> bo nie jest wiele tematów rozwiązanych a nie są pozamykane...
bedzie wygodniej
a czasami dzialo sie tak ze jak skrecalem to przestawalo dmuchac a teraz tylko na 9
Rezystory sa przwaznie w miejscach gdzie maja chlodzenie. Z przodu auta, w podszybiu, w kanalach wentylacyjnych.
a w automatycznej po prawej z tym ze dostac sie do tego to trzeba od srodka nad pedalem gazu . umnie juz dziala koszt 200 za uzywke pozdrawiam