witam serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
!Przez przypadekRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
HejHej.wszystkim
cześć, od dawna śledze forum, teraz postanowiłem dołączyćRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Siemka Znalazłem to forum bo szukałem informacji jak przebranżowić się na mechanika jeśli o jakimkolwiek przebranżowieniu można mówić w moim przypadku. Mam 21 lat skończyłem technikum informatyczne zdałem maturę. Studiuję zaocznie ten kierunek i pracuję w jakiś dorywczych zajęciach typu Magazynier, pomocnik budowlany bla bla. Studiuję bo tak z braku lepszego celu w życiu. Chciałbym zostać mechanikiem.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Witam wszystkich serdecznie!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!