• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Arek999

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich użytkowników forum. Dołączyłem do was bo szukam instrukcji napraw kompletne dla kia Sorento od roku 2007-2009.

Punktów
1
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie.
Witam wszystkich serdecznie upartych mechaników

Punktów
0

Witam!
Mam do czynienie z motoryzacją od dawna. Ale potrzebuję pomocy w naprawię mojej Delty

wojx

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam. Głównie użytkownik aut, czasem z musu mechanik.

Luiza bolo

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie ☺️ Mógłby mi ktoś podać kod do radia Becker traffic pro model BE 4730 i kluczowy numer 4731CH035064276 pomóżcie proszę

WAUZZZ

Początkujący
Punktów
12
Miasto
Kętrzyn
Witam. Byłem już kiedyś tu na forum ale najprawdopodobniej konto zostało usunięte z powodu braku logowania się przez długi czas. Nie będę tu długo przynudzał i w skrócie napiszę kilka słów o sobie. Jestem „mechanikiem” samoukiem i pracuje aktualnie w jednym z ASO Vag w Skandynavi. Zajmuje się głównie aktualizacjami i akcjami serwisowymi ale również od czasu do czasu robię jakieś tam naprawy i diagnostykę. Miło będzie dołączyć ponownie do grona.

robert316

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam serdecznie i proszę o pomoc dacia fokker i stracony kod do radia : nr ser. 281150954RTL837

Załączniki

• IMG_4644.jpeg
    IMG_4644.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 2
Punktów
0
Cześć wszystkim.

Forum czytam i obserwuję od wielu lat, więc przyszła najwyższa pora na rejestrację.

Pracuję jako mechanik samochodowy Toyoty, w Norwegii.

Do góry Bottom