• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

pasteek

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Kraków
Witam wszystkich forumowiczów! Jestem finansistą z Krakowa. Cieszę się, że trafiłem na to forum. Liczę na ciekawe dyskusje i dużo nowych informacji :) Pozdrawiam!

sti44

Początkujący
Punktów
0
Miasto
wrocław
Witam sewrdecznie .
Zajmuje sie naparw pojazdów dostaeczych i osobowych w szczególności Iveco +

cybermysza

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła
Witam Z tej strony Waldemar Jestem z Piły i Prowadzę Warsztat Mechaniki Pojazdowej Pozdrawiam

cyprys15

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.
Posiadam wypożyczalnie samochodów a forum jest bardzo ciekawe więc i ja tu muszę się znaleźć

monstergarage

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
Pieszyce
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów, na forum trafiłem przypadkiem szukając info o testerach diagnostycznych, po przeczytaniu paru postów stwierdzam że są tu kulturalni pomocni i inteligentni ludzie służący pomocą, więc postanowiłem do was dołączyć a może ja będę w jakimś temacie mógł komuś kiedyś pomóc. Prowadzę warsztat samochodowy z zamiłowania do motoryzacji bo wykształcenie mam całkiem z innej beczki ;)

edward3

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków / Rotterdam
Witam wszystkich. Liczę, że wiele się od was dowiem. Ze swojej strony ofiaruję pomoc, chociaż moje doświadczenie jest jeszcze niewielkie.

Do góry Bottom