• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Motorowcy

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich użytkowników forum! Mam nadzieję, że będzie to kolejne miejsce gdzie zostanę na dłużej. Pozdrawiam, Marcin!

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Wszystkich serdecznie i życzę owocnej współpracy

xbiter

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, którzy byli przede mną i będą po mnie!

bolec54

Początkujący
Punktów
0
Bondziorno :) Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z kilkoma problemami, ale to już w innych tematach.

Marnyx

Nowy
Punktów
0
Miasto
ŁÓDŹ
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Może coś znajdę na forum dla siebie, może komuś pomogę.... zobaczymy.;)

Ekspert

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia
www.kmjkaszubowscy.pl
Witamy i pozdrawiamy na forum polecanym przez MotoFocus. Jako serwis liczymy na ciekawą współpracę w naszej branży i nie tylko. :)
Na wstępie mamy propozycję odsprzedania używanego wyposażenia warsztatu. A konkretnie elektronicznych zestwów do pomiaru i regulacji geometrii kół, z możliwością bezprzewodowej pracy, amerykańskiej firmy CEMB DWA 800R. Zestawy sprawne, jeden po wymianie akumulatorów głowic, wraz z drugim bliźniaczym, który w zeszłym roku jako sprawny wyłączyliśmy z eksploatacji z uwagi na audytowe wymogi napraw gwarancyjnych i konieczność wymiany sprzętu na nowszej generacji w naszej drugiej lokalizacji. Osoby zainteresowane proszę o kontakt emailowy na serwisgdynia@kmjkaszubowscy.pl

eastwood80

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom