• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

wlodeks57

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Pozdrawiam z Delbrucka (Niemcy) wszystkich kolegów i koleżanki - amatorów i zawodowców- miłośników motoryzacji.
Samochodami zawodowo zajmuję się od 1977 r. (tak,tak -zaczynałem od napraw Syren 104 i Żuków M20).
Na moich oczach i w moich rękach dokonywała się rewolucja techniczna motoryzacji- materiałowa i technologii napraw
oraz sprzętu do obsługi samochodów.
Dzisiaj posługuję się w swojej pracy skanerem i programami komputerowymi i chociaż wiem dużo, nie ośmielę się
(z powodu mnóstwa modeli i rozwiązań technicznych samochodów) powiedzieć że wiem wszystko !
Dlatego chętnie podzielę się swoją wiedzą z innymi ale też skorzystam z doświadczenia kolegów forumowiczów.
Pozdrawiam - wlodeks57

kolorek66

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam.jestem Piotrek Warszawski taksówkarz od 8 lat.mam 49 lat.jako mechanik amator staram się rozwiązywać sam wszystkie problemy między innymi korzystając z wszelakich for dyskusyjnych.teraz mam problem z mesiem s400cdi i wujek google odesłał mnie właśnie do was.próbuję.pozdrawiam wszystkich użytkowników.

ciubu

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Witam zajmuję się diagnostyką silników benzynowych od 22 lat prowadzę warsztat

Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam wszystkich. Jestem z Poznania i zawodowo zajmuję się układami klimatyzacji i wentylacji. Mechanika jest moim hobby :)

Bodek1000

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sanok
Witam wszystkich serdecznie! :)))). Znalazłem się tutaj bo potrzebuję kodu do radia....

Do góry Bottom