Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
No, a jak się znajduje ciekawe fora? Ja głównie przez przypadek inspirowany koniecznością - i oczywiście w necie. Żeby było jasne: nie jestem zawodowym mechanikiem samochodowym. Ale jestem mniej-więcej od 100 lat użytkownikiem różnych pojazdów określanych ogólnie mianem samochód. Staż doświadczeń z najróżniejszymi warsztatami specjalistycznymi - jak wynika z powyższej informacji - bardzo bogaty... i bardzo kosztowny. Jako zasłużony emeryt muszę szukać lepszych (czytaj: "tańszych") rozwiązań prostych problemów technicznych z moimi pojazdami. Bo n.p. najświeższe doświadczenie: mój mechanik (a raczej twardy biznesmen) za wymianę dwóch łączników stabilizatora (po jednym z przodu i z tyłu) oraz piasty/łożyska lewy tył w mondeo mk3 zażyczył sobie 770,- PLN. Na szczęście, oprócz wielu cennych darów, dostałem od Stwórcy dwie ręce (lewą i prawą) oraz nieźle sprawujący się mózg. Zamysłem przy rejestracji na tym zacnym Forum jest możliwość pozyskania cennych informacji od profesjonalistów (lub kompetentnych amatorów), wiedzy na temat prostych napraw, których mogę dokonać sam. To nie konkurencja dla działalności profesjonalnych warsztatów, a raczej uwolnienie ich od pierdół, po to, by mogły zajmować się poważnymi sprawami. Jeśli źle trafiłem, będę wdzięczny za skorygowanie myślenia. niezależnie od wszystkiego serdecznie pozdrawiam wszystkich FORUMOWICZÓW.
Jerzy M.