• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
witam wszystkich
witam serdecznie wszystkich uczestników

witam wszystkich serdecznie

mikrof

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraśnik Lubelskie
Witam wszystkich bardzo serdecznie,jestem posiadaczem od tygodnia paska b5 fl 1.9 tdi 130 km 6 biegów 2001r.
Trafiłem do Was szukając odpowiedzi na wiele pytań i widzę że można je uzyskać,mam nadzieje ze ja kiedyś też będę mógł pomagać w tym zakresie,pozdrawiam☺

Kreator

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich bardzo serdecznie :)

Jestem posiadaczem Forda S MAX z 2006 roku.

Leszek_70

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Tychy
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy na tym forum ale uczestniczę także na Forum Opel 24.
Jestem posiadaczem Opla Vectra B. Trafiłem tutaj przypadkiem szukając odpowiedzi na temat kobyłek samochodowych.
W miarę moich możliwości postaram się pomagać innym.

dzikitom68

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łaziska Górne woj.Śląskie
Witam serdecznie właśnie nabyłem VOLVO V70 2.4T automat + LPG (na razie nie działa prawidłowo), mechaniką zajmuję się tylko w swoim garażu w miarę możliwości sprzętowych jeśli ktoś ma doświadczenie z volvo v70 to przyjmę każdą rade ,Pozdro!

WITAM Serdecznie

Szukam książki Obsługa i naprawa volvo v 70 II

Ostatnia edycja:

Mar-Kos

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Wschowa woj. Lubuskie
Witam Wszystkich :) Znalazłem te forum w gogle , wpisując Początki elektroniki . Jestem mechanikiem samochodowym od wielu lat . Bardzo bym chciał pogłębić swoją wiedzę o elektronikę samochodową , bo dzisiaj w warsztacie bez niej ani rusz ! Będę wdzięczny za pomoc kolegom i oczywiście sam będę służył pomocom w rozwiązywani zagadek warsztatowych .

pol19

SuperMechanior
Punktów
65
Witam Wszystkich :) Znalazłem te forum w gogle , wpisując Początki elektroniki . Jestem mechanikiem samochodowym od wielu lat . Bardzo bym chciał pogłębić swoją wiedzę o elektronikę samochodową , bo dzisiaj w warsztacie bez niej ani rusz ! Będę wdzięczny za pomoc kolegom i oczywiście sam będę służył pomocom w rozwiązywani zagadek warsztatowych .

Witamy i zapraszamy do poglebiania wiedzy;)

Ogorasek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Koronowo
Witam. Na to forum trafiłem przypadkiem dążąc muj problem z moją Zafira. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Do góry Bottom