• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

sylwek9990

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
podnosnik24.net
Witam, nazywam się Sylwester, pracuję w firmie jako operator podnośnika koszowego, na forum trafiłem przez google, ponieważ jestem miłośnikiem mechaniki samochodowej.

ewalwica

Nowy
Punktów
0
witam

mam problem z mondziakiem mk1 1.8td mianowicie nie chce palic kręci kręci i nie odpala a jak się uda to chwile pochodzi i gaśnie

misiek81

Nowy
Punktów
0
Witam bardzo wszystkich użytkowników :) . Mechaniką zajmuje się hobbistycznie ;) , szukam pomocy przy mechanice silnika Forda 2.5 turbo z 2007r.

gizik

Nowy
Punktów
0
Siemanko wszystkim :) Nie dawno kupiłem sobie forda focusa 1.6 w gazie z 2006 roku i pojawił się problem z kodem w radiu bo odłączyłem akumulator. To właśnie mnie do was przywiało :) Pozdrawiam

lokuero

Nowy
Punktów
0
Cześć, zostałem właścicielem hyundaia coupe rd2 i jak w każdym używanym aucie trzeba coś porobić

Athis Mons

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie znalazlem się tutaj zupełnie przypadnkiem ciekawi mnie temat mechaniki i zagadnien z nia zwiazanych Pozdrawiam

rysioflu

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich :)
Na razie rozpoczynam swa dzialalnosc z forum-mechanika, robi sie czasem to tu to tam ciekawe rzeczy wiec sie podziele a i chetnie zobacze jakies ciekawe patenty :):) Pozdrawiam wszystkich ;)

maniektu

Nowy
Punktów
0
Miasto
legnica

Witam!
serdecznie witam wszystkich forumowiczów,wasze forum znalazłem podczas poszukiwań potrzebnej mi książki

Punktów
0
cześć wszystkim jestem mechanikiem wiec jeśli potrafie to chetnie pomoge pozdrawiam

Szczepan119

SuperMechanior
Punktów
52
Siemanko ;) Znalazłem was oczywiście szukając odpowiedzi na jakiś problem, na co dzień pracuje jako mechanik

Do góry Bottom