• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam ! Potrzebuje cennych informacjii na temat mechaniki samochodowej, znalazłam się tu przypadkiem :) Pozdrawiam

Punktów
0
cześć, jestem Michał dla znajomych gawryszczakowy mam nadzieję, że spędzę tu mile czas

kml

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie, znalazłem się tu prawdopodobnie jak wiele osób gdy miało problem z autkiem, chciałbym uzyskać poradę lub ewentualnie rozwiązanie, ale myślę że przebywanie na tej stronce pozwoli mi uzyskać większą więdzę na temat mechaniki samochodowej.

sebmoc

Nowy
Punktów
0
Witam,
zajmuję się wszystkim i niczym, lubię sobie podłubać...

Adrian19922r

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Adrian i strasznie lubię majsterkować przy swoich samochodach. Obecnie grzebię przy swoim oplu signum z ,,najlepszym'' silnikiem 3,0 Cdti ;) Mam nadzieje że pomożecie mi w kilku sprawach.

Fenek

Nowy
Punktów
0
Hej :)
Witam wszystkich fachowców i uczących się jak ja. Super forum :)

Rafał_

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Cześć wszystkim, jestem Rafał. Od zawsze interesowałem się mechaniką i motoryzacją. Wcześniej pracowałem dorywczo w różnych warsztatach, teraz gdy skonczyłem studia postanowiłem zacząć działać na własną rękę. Mam nadzieję, że ludzie z forum pomogą mi w razie problemów a i ja sam w miare możliwości pomogę opierając się na swoim skromnym doświadczeniu.

pozdrawiam!

kazo

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Lubię mechanikować jako samouk. W miarę moich możliwości wiedzy i doświadczenia też będę pomagał innym.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom