• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

irek272

Nowy
Punktów
0
Miasto
RZE
Witam ! Na stronę natknąłem się przypadkiem:)
Zajmuję się trochę mechaniką więc postaram się być aktywnym:)

Arnpax

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Dobry wieczór wszystkim użytkownikom i użytkowniczkom tego świetnego forum mechaników,mam nadzieję że wniosę jak i wyniosę wiele cennych rad w nasze zacne grono.Pozdrawiam ,do zobaczyska na stronce.

Punktów
0
Miasto
Chorzów
Witam serdecznie,
To będzie małe ogłoszenie o charakterze społecznym. Wierzę, że nikt się nie obrazi – choć to temat trochę na marginesie problematyki tego forum.
Chodzi o to, że fundacja Training Projects, w której pracuję zaprasza każdego zainteresowanego do tegorocznej edycji akcji „HRowcy Dzieciom”. Jeżeli w ramach działań społecznych w swojej firmie wspierasz domy dziecka – możesz w ramach podziękowania wygrać darmowe szkolenia dla swojej firmy. Cały program pokrywa co do ich kosztu nasza fundacja.
W zeszłym roku warsztaty wygrały m.in. Mostostal Zabrze, SKC HAAS, Conbelts. Sympatyczne było to, że prezentowano bardzo różnorodne działania na rzecz dzieci: od edukacji wczesnoszkolnej przez kursy języków obcych po leczenie i rehabilitację. Nie jedynie wsparcie finansowe.
Jeżeli ktoś nie ma możliwości aplikować w obecnej rundzie programu, zapraszamy na kolejne. Nabór odbywa się każdej jesieni.
Najlepszego,
Rafal
PS. Proszę tej notki nie odczytywać jako darmowej promocji – chodzi o wsparcie non profit dla wolontariuszy i działaczy społecznych.

haniabania

Nowy
Punktów
0
Miasto
wejherowo
Witam serdecznie. Mam problem z autem, wyglada na to ze mechanik nie bardzo wie co robic a koszty naprawy auta rosna a usterka jak byla tak jest, tak wiec szukam pomocy w szerszym gronie

artur2221

Nowy
Punktów
0
Miasto
wa-wa
Witam serdecznie , na nowo odkrytym forum. Mam nadzieję ,że tutaj coś niecoś się dowiem.

Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam i pozdrawiam! Na forum trafiłem szukając wiadomości o ustawieniu rozrządu w garbusie 1200.Rozebrałem silnik do remontu inie sprawdziłem tego.Teraz składam silnik i chcę więcej dowiedzieć się na jego temat.

gawontomek

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
już inne forum
Witamy Amber09. Twoje konto jest jeszcze nie aktywne na forum. Aby zacząć pisać wątki i tematy wejdź w panel sterowania, wybierz opcję wysuń tackę (menu do panelu sterowania znajduje się na rewersie Twojego ekranu, poszukaj aż znajdziesz). Kliknij AKTYWUJ i ciesz się z przynależności do fajnego forum. :):D

negotiosus

Nowy
Punktów
0
Miasto
zielona gora
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
klaniam sie i pozdrawiam-jestem spawaczem na instalacjach gazowych,mieszkam k.Zielonej Gory trafilem do was przez przypadek oczywiscie w znaczeniu pozytywnym interesuje sie tez mechanika sam. z pozdrowieniami dla wszystkich bulif

Do góry Bottom