• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Stanisław-bmw

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
.
Witam serdecznie,
i bardzo dziękuję za możliwość dopuszczenia mnie na to wybitnie fachowe forum.
Częściej poruszam się rowerem po lesie, aniżeli samochodami po autostradach. Toteż mam wyjątkowo nietypowy dylemat i myślę, że moderator dopuści do szerokiej dyskusji nad problemem, który chcę przedstawić, a który dotyczy przejścia z oleju półsyntetycznego na pełny syntetyk z uwzględnieniem, że w moim przypadku niniejszy temat należałoby chyba rozpatrywać pod względem degradacji oleju silnikowego nie z powodu dużej ilości kilometrów, lecz z przyczyny jego naturalnego zestarzenia się. Wiadomo! Bardziej wolę bezsilnikową jazdę rowerem.:)

robson_66x

Nowy
Punktów
0
Miasto
Płock
Cześć,
Witam Was wszystkich i na początek życzę dobrej współpracy.

Cześć,
Witam wszystkich, oby współpraca układała się jak najlepiej.

Ostatnia edycja:

platinum01

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
Witam Koledzy . Chętnie wymienię wiedzę i doświadczenie ze wszystkimi zainteresowanymi. Zajmuje się mechaniką z zamiłowania i dla satysfakcji. Pozdro.

beny748

Nowy
Punktów
0
Miasto
WAŁBRZYCH
WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!! POZDRAWIAM MIŁO MI BEDZIE ZWAMI WYMIENIAĆ SIĘ DOŚWIADCZENIAMI I WIEDZĄ O ILE OKAŻE SIĘ POMOCNA

bocian-5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Z racji,iż dopieo co założyłem konto, wedle zwyczaju chciałbym wszystkich gorąco powitać i pozdrowić.
Jakoś mnie w nocy mój mały szczeniaczek obudził i w natchnieniu chciałem poszukać w necie info na temat mnie nurtujący -problem mechaniczny.I właśnie u Was na forum znnalazłem coś w temacie,lecz by przyłączyć sieę do dyskusji,musiałem sie zalogować-węc jestem.Ogólnie dobrze się złożyło, ponieważ interesuję się i obecnie zajmuje mechaniką,więc zawsze chętnie podzielę sie swoją wiedzą,problemem itp.
Pozdrawiam wszystkich :)

Ostatnia edycja:

Serwismiechów

SuperMechanior
Punktów
94
Witam wszystkich forumowiczów.
Forum wynalazłem w czeluściach internetu :)
Postaram sie dzielić również moją wiedzą techniczną i elektroniczną.
Pozdrawiam

skrzypa

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Gorzów
www.facebook.com
Witam Wszystkich :) W razie problemów z systemami można walić na PW :) Mechaniką zajmuję się od niedawna. A na forum zarejstrowałem się bo widać że się dobrze rozwija to i chętnie się poudzielam. Pozdrawiam Skrzypa :)

ewjo

Nowy
Punktów
0
Miasto
cieszyn
witam wszystkich mechaników.pseudo-mechaników.Mam nadzieje być merytorycznym i tego oczekuję od innych

Do góry Bottom