• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

sermacod

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam, Rozłączyłem zasilanie fordzie focus mk1 i radio rzada cod. Niestety jestem drugim właścicielem i nie mogę znaleźć w dokumentach tego kodu. Proszę o pomoc radio 4000RDS seria no: M311114
Jade na urlop i jazda bez radia to dramat proszę o kod.

Punktów
0
Miasto
Piła
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Admina i Wszystkich użytkowników tego forum. Znalazłem je przypadkiem, szukając potrzebnych informacji do naprawy mojego auta. Pracuję jako mechanik, między innymi, aczkolwiek z silnikami samochodów osobowych mam do czynienia tylko jak naprawiam własne auta. W pracy mam tylko proste diesle i maszyny przemysłowe.

tdluzynski

Nowy
Punktów
0
Miasto
LESZNO
witam wszystkich

potrzebuje kod do radia ford mondeo mk3 serial no M001064 model CD132-MP3CDS

luki88l

Nowy
Punktów
0
Miasto
Polska
Cześć wszystkim! Mam nadzieję, że dowiem się tu wiele ciekawych rzeczy:)
pozdrawiam

Kondzio713

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Katowice
hej hej

Nie za bardzo ogarniam fora nie wiem czy to odpowiednie miejsce na pytania ale spróbuje.
Wybił mi na biwaku czajnik prad w gniazdu z tylu w bagazniku i prestalo tez dzialac podnoszenie i opuszczanie szukalem bezpiecznika w skrzynce pod deska i jest ok gdzie jescze znajde bezpieczniki od gniazda z bagazniku gniazda w tunelu srodkowym i reg wysokosci w bagazniku.Tylko to wywalil cholerny czajnik na wode.
Potem doczytalem ze te gniazda mak 100 wat maja ja dalem 140 ..

gtrosik1

Nowy
Punktów
0
Miasto
Orzechowo
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam!
Witam i pozdrawiam wszystkich.

Do góry Bottom