• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

adamp76

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
3city
witam wszystkich, jestem Adam z Wejherowa. Od zawsze związany z branżą mechaniczną, trochę też wulkanizacyjną, a teraz na poważniej zająłem się tym 3 lata temu jak odszedłem z ostatniej pracy etatowej.
Oczywiście forum wertuję od kilku lat;) ale dopiero jakoś teraz zebrało się na założenie konta.

dyzio1972

Nowy
Punktów
0
Miasto
bydgoszcz
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
przez znajomego jestem kierowca
potrzebuje kodu do radia forda fiesty
FD3000V M016596
radio traffic 3000

Punktów
0
Miasto
Czaplinek
Witam wszystkich na forum i pozdrawiam Waldemar1968

:)Jestem szczęśliwym posiadaczem, od miesiąca Forda Mondeo 2.0 TDCi 130, mam takie małe pytanko.
Podczas włączania zapłonu, przestała się zapalać kontrolka silnika (pomarańczowa), tak jakby się lampka wypaliła.
Ma ktoś jakiś pomysł?:)

mlodyellow

Początkujący
Punktów
0
Miasto
ŁÓDŹ
Witam Serdecznie Wszystkich użytkowników forum.

Jestem mechanikiem z zamiłowania, mam nadzieję, że będę w stanie pomóc w niektórych problemach :)

Krisscot

Nowy
Punktów
0
Miasto
Tychy
Witam znalazłem forum przypadkiem wpisując kody do forda jestem budowlancem. Potrzebuję kodu do forda serial no M032406 wymienialem akumulator i się rozładował.

Tomasz80

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kędzierzyn Koźle
Witam wszystkich.
Nie jestem mechanikiem, ale zmieniłem samochód i mam trochę problemów do rozwiązania. Myślę że to forum to najlepsza rzecz jaka spotkała moje auto. Oprócz kierowcy.

Do góry Bottom