• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

kobuszewski

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich mam nastepujacy problem. około 2 tygodni temu zerwał mi sie pasek klinowy wymieniałem na nowy napinacz wporzadku lecz po wymianie pekl 2 raz. po dokladniejszych ogledzinach wymieżeniu wszystkich kół pasowych okazało sie ze koło pompy wspomagania jest cofnięte w strone rozrządy jakieś 2.5-3.0 mm. sprawdzilem na pompie nie ma żadnej regulacji wiem mysle ze jedynym wyjsciem bd podlozenie podkladki dystansowej poniewaz jest mniejsce na taką wał wystaje z pompy około 0.5 cm. lecz zastanawiam sie czy może koło jest krzywe bicia nie ma dlatego jest to dla mnie zagadką czemu jeżdząc autem pare lat kolo samo sie cofnęlo przecież nie ma regulacji ani pompy ani wału. Prosze o podpowiedz. pozdrawiam paweł

vagarer

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczyrk
Witam wszystkich i dziękuję za możliwość korzystania z skarbnicy wiedzy, pozdrawiam.

malwis

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
www.malwis.com.pl
witam i zapraszam do współpracy w zakresie kompleksowego wyposażenie warsztatowego.
Posiadam w ofercie programy diagnostyczne oraz literaturę.
Narzędzia ręczne marek Jonnesway King Tony Stahlwille Gedore Carolus (Grzechotki)
Kukko (ściągacze) Beta Hazet Wiha
Szczypce Knipex Wiha VBW
Narzędzia pomiarowe i elektrotechniczne OPT
Nitownice NCG
Serwisy olejowe Pressol i Italcom
Kompresory Airpress Walter Abac Oma
Podnośniki Werther Metz Stenhoj
Urządzenia warsztatowe Quatros Werther
Wulkanizacja Werther ATS Unitrol
i inne.
Służę pomocą w sprzedaży oraz dobraniu odpowiedniego sprzętu, więcej informacji szymon@malwis.com.pl

Do góry Bottom