• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam serdecznie, na forum znalazłam się oczywiście przez małe problemy, liczę że uzyskam pomoc. Pozdrawiam.

edward99

Nowy
Punktów
0
Miasto
Skępe
Witam serdecznie. Trafiłem tu bo chcę rozszerzać swoja wiedzę jak i również mogę pomóc w wielu sprawach. Pozdrawiam.

filippo212

Nowy
Punktów
0
Witam!
Jestem Filip, forum znalazłem w necie, po temacie ktory mnie interesuje.
Jestem doradca serwisowym w autoryzowanym salonie toyoty

Punktów
0
Miasto
Ruda Śląska
Dzień doberek Wszystkim. Trafiłem tutaj przez przypadek szukajac rad odnośnie serwisowania auta. Jako amator, nie moge sie nazwać mechanikiem ,ale jako pasjonat motoryzacji chętnie dłubie przy autach.

Kevin_ford

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich :)

Potrzebuje pomocy przy rozkodowaniu radia ford fusion nr seryjny to M429750 proszę o pomoc z góry bardzo dziękuję pozdrawiam

Laberon

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zabrze
Serdecznie witam wszystkich !
Na stronkę trafiłem przypadkiem szukając "Sam naprawiam Hondę Civic VII" w PDF-ie. Fajnie że jesteście, być może bedziemy sobie pomocni w wymianie swoich doswiadczeń z zakresu napraw i nie tylko... Cieszę się.
Być może ktos posiada pliki w PDF-ie jak wyżej , bardzo byłbym wdzieczny.

Woytaz

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Polskie wybrzeże
Cześć!

Jestem Wojtas, mam 25 lat, od pewnego czasu, po spierdolonej robocie przez znajomego mechanika postanowiłem pojąć ten jak trudny fach... jestem na etapie czytania literatury i teorii, a w wolnych chwilach uczę się praktyki na moim gruzie W210 3.0TD, passacie1.9 TDI ojca i chryslerze 3.3 V6 teścia... takie sobie hobby, które mnie wciągnęło bez reszty :)

Pozdrawiam!

Laberon

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zabrze
A jednak coś jest na rzeczy w powiedzeniu że dobrego i uczciwego mechanika jest trudniej znależć niż wsród kobiet dziewicę.

Theo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Katowice
amiya-tech.eu
Witam wszystkich
Nie znalazłem się przypadkowo, zajmuję się dystrybucją Loctite , Terosone i inną chemią techniczną - dlatego zapraszam do kontaktu. Porozmawiam z Zarządem firmy jakie bonusy za kontakt z forum przydzielić. Sklep jest czynny 24/24
Teraz śpieszę odpowiedzieć jednemu koledze na pytanie odnośnie czyszczenia klimatyzacji środkiem Loctite Hygiene Spray.
Pozdrawiam

Do góry Bottom