• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

bilimalpka

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich
Mam problem i dlatego zarejestrowałem się tutaj.
Stronę znalazłem przez GOOGLE, z nadzieją wielką

smykasia

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam, jestem właścicielką forda fiesta. Oczywiście jak każdy kierowca, spotykam się czasami z sytuacjami, które są dziwne i chciałabym wiedzieć co jest ich przyczyną. Niestety wiele razy zostałam naciągnięta i oszukana w zakładach mechanicznych z prostego powodu - nie znam się i można mi wszystko wmówić.
Jeśli na tym forum, będę mogła uzyskać informacje i do zakładu mechanicznego udam się już z jakąś wiedzą to fachowcy będą inaczej ze mną rozmawiać :).

Adasko725

Nowy
Punktów
0
Siemanko wszystkim. Adasko się kłania. Co prawda początkujący ale mam nadzieję że wspomozecie w niejasnych sprawach

A niestety od razu Was trochę pognebie. Nie miejcie mi tego za złe

Tak więc mam pytanko odnośnie opla Vivaro z 2011 roku 2.5cdti. Teoretycznie to to samo co Trafic ale jednak są jakieś różnice albowiem pracuje w serwisie renault i mam do czynienia z traficami a tu nie mogę dojść ładu z radiem. Tzn. clipem da się zrobić naprawdę dużo (bo tym się podłączam do vicia) ale nie mogę skonfigurować radia. Cały czas mam defect braku konfiguracji i nie da się włączyć radia(nic nie słychać i brak możliwości sterowania wlaczenia). Byłby ktoś w stanie pomóż w tym temacie? Jak prawidłowo skonfigurować aby dało jakieś znaki życia?

Ostatnia edycja:
Punktów
0
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam nadzieję, że przy pomocy forum uda się rozwiązać wiele technicznych problemów.
Pozdrawiam i do przeczytania :)

Bodelix

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kraków
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam serdecznie.
Choć z zawodu jestem zarządcą nieruchomości , lubię podłubać przy samochodzie. Mój tata był mechanikiem i bardzo wiele mnie nauczył, a ja od dziecka kultywuję tą pasję i naprawiam w moich pojazdach wszystko. Mam nadzieję że również będę mógł pomagać swą wiedzą i doświadczeniem, zwłaszcza że elektryka samochodowa też jest mi znana.
Pozdrawiam
Bodelix

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom