• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Studio Art-BI

Uczestnik
Punktów
13
Miasto
Dębno
Witam wszystkich gorąco. Wcześniej pisałem pod loginem "tranzbet", jednak ze względu, iż był to login założony w poprzedniej firmie, w której pracowałem (odświeżałem wiedzę), to teraz założyłem login własny z własnej działalności.
Mechaniką samochodową interesuje się od urodzenia :D . Ukończyłem szkołę techniczną "Naprawa i eksploatacja pojazdów samochodowych" , z wyróżnieniem :D . Kilkanaście lat prowadziłem działalność w innej branży, teraz od kilku lat powróciłem do zawodu i z dużą determinacją prowadzę własną działalność diagnostyki i drobnych napraw (najchętniej skomplikowanych i problematycznych) współczesnych pojazdów samochodowych. Najmniej interesują mnie standardowe naprawy i obsługa pojazdu a najbardziej problemy z którymi nie radzą sobie nawet ASO. Mam na koncie kilka rozwiązanych zagadek z jakimi nawet ASO się poddało. To tyle o mnie, pozdrawiam.

pocisk85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
inowrocław
witam wszystkich
w branzy motoryzacyjnej siedze juz od 18 lat specjalizacja elektronika samochodowa

bianco

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie!
Szczęśliwego Nowego Roku 2019 !,
i następnych

stefanello

Początkujący
Punktów
6
Miasto
Swiętokrzyskie
Witam wszystkich, korzystałem z tego forum latami jako gość w końcu nadszedł czas na ujawnienie się :)
Mechaniką zajmuję się hobbistycznie naprawiając swoje auta .Potrzebuję porady w tym momencie więc szukam odpowiedni dział i jadę z koksem.

Userkaa

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów ;)
Życzę Wam wspaniałego dnia.

Do góry Bottom