• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

VIk

Nowy
Punktów
0
Witam. Poszukując kodu do radia trafiłem na to forum.

batofator

Nowy
Punktów
0
Witam, jestem kolejną osobą, która znalazła się tu próbując zdobyć kod do radia :)

Kacper_96

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Uszanowanko,
Znalazłem forum poszukując wielu tematów przy naprawianiu aut. Ale poszukiwanie eLearna porządnego do Alfy postanowiło mnie tu zarejestrować.
Z mechaniką pojazdową nie mam styczności na codzień, ale staram się jak najwięcej jeżeli nie wszystkie naprawy w samochodzie przeprowadzać samemu.
Na codzień natomiast mam styczność z mechaniką/elektroniką/elektryką ogólnie z racji pracy w utrzymaniu ruchu jako mechatronik.

Bałagi36

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam tu bałagi.

Znalazłem was w necie. A tak sobie pracuje.

Witam potrzebuje pomocy z foczķą mojej żony. Od dłuższego czasu fiksuje mi licznik. Opada wskazówka giną dane z wyświetlacza. Zapala się check. InnNe objawy to szarpanie. Kable nowe świece nowe. Czytałem że trzeba licznik wymienić. Prosze o pomoc.

Pepit

Nowy
Punktów
0
Miasto
Oświęcim
Witam wszystkich, mam nadzieję ze dzieki wam uda mi się rozwiązać problemy z moimi przemieszczaczami :D
\

Punktów
0
Witam wszystkich i pozdrawiam ..

Mam problem odlaczylem aku w moim galaxy i radio wola kod prosze o pomoc Ford Galaxy rok 2005 nr radia
BP104044472201
DRUGI NR Z NAKLEJKI
7M5035191A
NR KODU KRESKOWEGO
8618842980

Horas91

Nowy
Punktów
0
Czesc,

Potrzebuje pomocny z Fordem KA zony. Tzn. Udalo mi sie bardzo tanio kupic, niestety Wersja golas. Chcialbym go troszke doposazyc. Na wiosne przyjdzie temat zabezpieczenia podwozia igd

divastion

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie, piszę z podkarpacia - interesuję się samochodami V6 i motocyklami - obecnie śmigam na BMW R1100GS. Pozdrawiam wszystkich!

Danielo777

Nowy
Punktów
0
Jak odblokować radio w fordzie mondeo 2008 bo jest rozkodowane i nie mam kodu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc

Do góry Bottom