• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Robroi

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie. Mechanikiem jestem tylko z zawodu, pracuję w innej branży.

Ostatnia edycja:
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów.
Z zawodu jestem kierowcą, ale mechanikiem z zamiłowania a forum odwiedziłem ze względu z problemem zablokowanego radia w Mondeo.
Pozdrawiam Adrian

emc

Początkujący
Punktów
0
Dzień dobry :)
Czytałem wcześniej forum, a teraz przyszedł czas na rejstrację.

Vivienne

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Dzien dobry
Znalazłam forum, bo szukam odpowiedzi i pomocy w temacie rozkodowanego radia

Vivienne

Nowy
Punktów
0
Nissan juke shiro. Rozkodowało sie radio z winy słabego akumulatora. Wyświetliła sie informacja z nr serii i nr urządzenia. Na Oryginalnej wizytówce z numerami nc nie widac - wszystko rozmazane. Gdzie moge znalezc pomoc?. Jes jakaś strona, na której na podstawie tych danych podadzą nume pin? Pomóżcie prosze.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Nissan juke shiro. Rozkodowało sie radio z winy słabego akumulatora. Wyświetliła sie informacja z nr serii i nr urządzenia. Na Oryginalnej wizytówce z numerami nc nie widac - wszystko rozmazane. Gdzie moge znalezc pomoc?. Jes jakaś strona, na której na podstawie tych danych podadzą nume pin? Pomóżcie prosze.
Radio Nissana a właściwie Nawigacja (u ciebie) to numer zapewnie Bosch, jedyna opcja ASO lub człowiek z dostępem do bazy danych ASO nissan np tutaj
https://allegro.pl/oferta/kod-do-radia-nissan-qashqai-juke-note-micra-i-inne-9122344816

Do góry Bottom