• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Gogo123

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żyrardów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam mam problem z peugotem 407 sw benzyna pojawiłl mi sie taki błąd na kompie u elektryka MM6LPB i samochód ujedzie 4 km i wchodzi w serwis max 3tyś obrotów po zatrzymaniu i skasowniu błędu samochód jedzie nastempne 4 km i znowu to samo ,katalizator przepchany ,przepustnica wymieniona na nową zadaptowana ,świece nowe ,cewka nowa, filtry nowe nikt nie wie co jest .
Automatyczne połączenie postów:

Witam mam problem z peugotem 407 sw benzyna pojawiłl mi sie taki błąd na kompie u elektryka MM6LPB i samochód ujedzie 4 km i wchodzi w serwis max 3tyś obrotów po zatrzymaniu i skasowniu błędu samochód jedzie nastempne 4 km i znowu to samo ,katalizator przepchany ,przepustnica wymieniona na nową zadaptowana ,świece nowe ,cewka nowa, filtry nowe nikt nie wie co jest .

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam mam na imie Przemek
Znalazłem was na google i znajomy mi polecil

Punktów
0
Witam wszystkich mimo że jestem kobieta lubię samochody mechanikę drobna i się uczyć ale tym razem potrzebuje pomocy z bmw e60
Automatyczne połączenie postów:

Mam bmw e60 2005 rok przed liftem 2.2 benzyna i ostatnio mam taki problem podczas jazdy włącza się kontrolka ABS potem kontrolka akumulatora samochod wariuje i gasnie zero mocy nic nie działa po podładowaniu akumulatora działa na chwilę tylko przejdzie max 1km i to samo wymieniłam klemę minusowa tzw inteligentna jak to mówią moduł też wymieniony akumulator też a problem nadal jest ten sam

Punktów
0
Siemanko
P1113 PEUGEOT 407 2.7 HDI sprawdziłem wszystkie wtryski 1 do regeneracji cewki i zrobiłem. Od paliwa Nowa pompa potempompa na podciśnienie wymieniony zawór PCV tak mechanik mówił że to może to dalej auto kręci nie pali pompa podaje ale wydaje mi się że na wtryski nie daje paliwa bardzo będę wdzięczny za jakieś sugestie?

JACA 75

Nowy
Punktów
0
witam wszystkich bardzo gorąco posiadacz fiata talento .
szukam porady ,

IgorOsw

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie. Forum znalazłem za pomocą Google gdy szukałem inf. Odnośnie samochodu firmowego którym jeżdżę i zarazem wykonuję w nim drobne naprawy.

Do góry Bottom