Encore
Moderator
- Porady
- 1
- Punktów
- 581
To jedź do aso lub elektronika, w czym problem?Witam poszukuje kodu do radia opel corsa 2003
To jedź do aso lub elektronika, w czym problem?Witam poszukuje kodu do radia opel corsa 2003
Witam poszukuje kodu do radia opel corsa 2003
Kupiłem auto, rozlączyłem akumulator i rozkdowalo się radio a poprzedni właściciel nie podał kodu. Może wie ktoś tu jaki to będzie kod ? Lub jaki koszt w serwisie za taki samochódTo jedź do aso lub elektronika, w czym problem?
Nie wiem jedź i się dowiesz.Kupiłem auto, rozlączyłem akumulator i rozkdowalo się radio a poprzedni właściciel nie podał kodu. Może wie ktoś tu jaki to będzie kod ? Lub jaki koszt w serwisie za taki samochód
Kupiłem auto, rozlączyłem akumulator i rozkdowalo się radio a poprzedni właściciel nie podał kodu. Może wie ktoś tu jaki to będzie kod ? Lub jaki koszt w serwisie za taki samochód
Dziękuję za pomocNie wiem jedź i się dowiesz.
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Przegląd internetu i tu trafiłemWitam wszystkich,
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Witam wszystkich i pozdrawiam z NiemiecRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Cześć wszytkim!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!