• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

józefjózef

Początkujący
Punktów
0
witam i pozdrawiam wszystkich lubię naprawiać i tylko brak danych nieraz robi psoty ,dlatego możemy sobie nieraz w czymś pomóc

climek47

Nowy
Punktów
0
Miasto
Elbląg/Hamburg
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Wszystkich! (mechanikow i zaintersowanych)
Na forum trafilem przypadkowo,szukając kodowania do passata B6. Szukałem także jak wyzerować massę popiołu w DPFie.Na plskim forum nikt nie chce tego zdradzić. Znalazlem w niemieckojęzycznym forum. Jeżeli ktoś będzie chciał to podzilę się tą informacją -warunek trzeba mieć VCDSa
Chyba nie narobiłem sobie wrogow wśród mechanikow?

Punktów
0
Miasto
Dziwnów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich,lubię tematy motoryzacyjne,stąd moje zainteresowanie tą stroną.Pracuję w Marynarce Wojennej.Pozdrawiam wszystkich .

ZimnyY

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich :) Nazywam się Karol i chciałbym zacząć swoja przygodę z mechaniką. Kilka podstaw już znam ale chciałbym się w tej dziedzinie rozwinąć. Od zawsze uwielbiałem 4 koła. Jestem samoukiem, aktualnie rysuję samochody i znam się na grafice komputerowej ale czas na mechanikę. Chciałbym wyremontować samochód razem z bratem ( Nissan 200sx s13 ) to casualowego driftingu z takim wyglądem "clean look" :) dlatego też postanowiłem się tutaj zarejestrować :)
Gdyby ktoś miał ochotę poprzeglądać moje prace to zapraszam na: http://erithdorpl.deviantart.com/

Pozdrawiam wszystkich :)

BEDY111

Nowy
Punktów
0
Witam Serdecznie.

Mechanikiem nie jestem, ale lubię "grzebać" w silnikach, forum przyda się do rozwiązania kilku problemów z mechaniką związanych.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom