józefjózef
Początkujący
- Punktów
- 0
witam i pozdrawiam wszystkich lubię naprawiać i tylko brak danych nieraz robi psoty ,dlatego możemy sobie nieraz w czymś pomóc
Witam Wszystkich! (mechanikow i zaintersowanych)Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

Witam wszystkich,lubię tematy motoryzacyjne,stąd moje zainteresowanie tą stroną.Pracuję w Marynarce Wojennej.Pozdrawiam wszystkich .Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Nazywam się Karol i chciałbym zacząć swoja przygodę z mechaniką. Kilka podstaw już znam ale chciałbym się w tej dziedzinie rozwinąć. Od zawsze uwielbiałem 4 koła. Jestem samoukiem, aktualnie rysuję samochody i znam się na grafice komputerowej ale czas na mechanikę. Chciałbym wyremontować samochód razem z bratem ( Nissan 200sx s13 ) to casualowego driftingu z takim wyglądem "clean look"
dlatego też postanowiłem się tutaj zarejestrować 

WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!