• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

pretor

Początkujący
Punktów
3
Miasto
K-Koźle
vw-clubpolska.pl
Witam wszystkich mechaników i kierowców.
Sam jestem tylko kierowcą i z o mechanice samochodowej mam dość słabe pojęcie w porównaniu do Was mechaników na forum.
Moje poważniejsze samodzielne prace mechaniczne zakończyłem na etapie motocykli i pierwszych moich samochodów jakieś 25-30 latek temu. Teraz ograniczam się do prostych spraw, resztę zostawiając fachowcom.
Jestem typem który lubi pomagać i dzielić się wiedzą z innymi, dlatego też jeżeli pozwolicie to będę korzystał z waszych zasobów wiedzy na forum a w zamian zaoferuję reklamę waszego portalu na forum które mam w podpisie. Jeżeli oczywiście chcecie i nie macie nic przeciwko udostępnianiu waszej wiedzy innym.

pozdrawiam
pretor

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
Witam , trafiłem tu przypadkowo ale pozostanę.
Narazie pracuję w ASO Toyota , wcześniej różnie bywało.
Dobra znajomość Bosch ESI tronic ;)
Na razie tyle ................:cool:

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
znalazłem sie tutaj przypadkowo , pracuje przy malowaniu proszkowym ..

Ostatnia edycja:

tsan559

Nowy
Punktów
0
Miasto
sandomierz

Witam!

witam jestem użytkownikiem laguny II chcę coś sie dowiedzieć o samochodzie bo mechanik mój coś wymyśla i tydzień jeżdze i twa stoje a on mnie kasuje 200 300

Punktów
0
Miasto
Radom
Witam wszystkich działem motoryzacyjnym zajmuje się już od kilku lat,ale zawsze kilka głów to nie jedna więc zaglądam tu od czasu do czasu aby poczytać i dowiedzieć się co mają na myśli inni użytkownicy tego portalu.Pozdrawiam Mariusz!!!

Do góry Bottom