• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

iras74

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
witam serdecznie kolegów "po fachu".. :D jeśli będę mógł komuś coś podpowiedzieć na temat nissana terrano - zapraszam do kontaktu.. :D

grucha136

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam znalazlem wasze forum w wyszukiwarce kupilem forda focusa 2000r i zmienialem aku i wiadomo i szukam po stronach pomocy jestem mechanikiem amatorem i biedakiem dlatego probuje sam bo mnie nie stac pozdrawiam piotr grochal

witam znalazlem wasze forum w wyszukiwarce kupilem forda focusa 2000r i zmienialem aku i wiadomo i szukam po stronach pomocy jestem mechanikiem amatorem i biedakiem dlatego probuje sam bo mnie nie stac pozdrawiam piotr grochal
chodzi o wygenerowanie kodu do radia ford 6000 cd nr m013221

Ostatnia edycja:

darek 61

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam wszystkich,mam na imię Darek rocznik 61,od dłuższego czasu prowadzę wulkanizacje.Uprawiam też trochę mechaniki ,silników nie ruszam,one są dla mnie za mądre.Czasami jest jakiś problem i wtedy jest dobrze mieć się kogos poradzić.Mam nadzieje że pomożecie,ja ze swojej strony także oferuje pomoc

bieniolubo23com

Początkujący
Punktów
0
Witam.Wszystkich mechaników i miłośników vw golf 3.Mam czasami kłopoty z moim golfem:confused:,więc oczekuje od was pomocy.Pozdrawiam.Marcin.;)

marecky

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim
\Nazywam się Marek , mam 27 lat jestem z bytomia .

Ogólnie na codzień pracuję w Castoramie , a po godzinach walczę w garażu z samochodami .

Do góry Bottom