• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Kraków/London
Witam wszystkich użytkowników forum.
lubię czasem pogrzebać coś przy autach, a od bardziej doświadczonych kolegów można się wiele nauczyć i dowiedzieć, także ja jeśli będe mógł pomóc, to sie podzielę wiedzą.
Pozdrawiam

youngcolor

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich ;) parę pytań do was mam, jak coś będę wiedział to tez podpowiem :)

dawidd1

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
Radomsko
Cześć, jestem z Radomska - robię ekspresy do kaw a w wolnych chwilach samochody, ale tylko swoje i rodziny ;)

trejk

Nowy
Punktów
0
Witam. Z tej strony Michał, jestem z Pomorza. Szalenie interesuje się motoryzacją i mechaniką samochodową. Mam nadzieję, że wiele nauczę się od reszty użytkowników i sam będę starał się pomóc w granicach możliwości. Tak z innej beczki uwielbiam Mercedesy (praktycznie wychowałem się na mercach, dziadek wraz z wujkiem mięli kolejno 123-kę i 126-kę - piękny charakterystyczny dieslowski klekot) oraz także dużą sympatią darzę BMW (w planach mam zakup 315 E36 - ale to już całkiem inna historia). Aktualnie jeżdżę Renault Clio II 98r, jednak nie zamierzam się na nim zatrzymać.

pozdrawiam, trejk

kris98

Początkujący
Punktów
0
Witam uczę się za mechanika samochodowego mam parę pytań a jak coś będę wiedział to chętnie pomogę :)

lysy0102

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
WITAM !!!!!!!
Szukam sterownika do vag com 4.91 i tak się znalazłem tu ;-) Pozdrawiam

Do góry Bottom