• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Pablo 92

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Słupsk
Witam wszystkich, jestem Paweł i forum znalazłem przypadkowo. Jestem mechanikiem, więc się zarejestrowałem by może nauczyć się czegoś nowego, i pomóc innym :)

Punktów
0
Miasto
gambettola
witam wszystkich ,mam do kupienia we wloszech citroena c5 z 2006 roku z automatyczna skrzynia biegow po wypadku za niewielkie pieniadze nie widac zadnych uszkodzen mechanicznych skrzyni ani silnika jednak po przekreceniu kluczyka nieda sie zmienic przelozenia lewarka skrzyni tak jakby byla zablokowana,czy ktos moze mi pomoc w tej kwesti

Keczup

Nowy
Punktów
0
Panowie
Ważna rada, jak chcecie dokręcać z pewnością, że wartość ustawiona będzie realną wartością to trzeba wydać około 500 zł za klucz ze świadectwem kalibracji np.Beta, która ma serwis w Polsce i ma części, a warto pamiętać, że co roku taki klucz trzeba ponownie kalibrować i mieć świadectwo kalibracji dla siebie.
polecam

marek.prv

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam wszystkich! Na razie sporadycznie będę zaglądał, zależy jak czas pozwoli. Zajmuję się głównie rzeczoznawstwem samochodowym, zainteresowanych proszę o kontakt na forum lub maila.

PAULA

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego jakże przydatnego FORUM ;)

Do góry Bottom