• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

tomo_git

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.
Mam nadzieje, że wymienimy się wiedzą ;)

ciri

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich Serdecznie .
Z wykształcenia mechanik, lecz nie pracuję w zawodzie ale chętnie się czegoś nowego dowiem lub pomogą jak będę potrafił :)

vista

Nowy
Punktów
0
Witajcie, jestem więcej niż początkujący- jestem zielony, ale przyznam, ze forum już mnie troche wyedukowało. Chwała Wam za inicjatywę ;-)

Punktów
0
Cześć wszystkim,
jestem tutaj głównie z powodu możliwości zaproponowania Wam pracy. Jestem pracownikiem firmy rekrutacyjnej i myślę, że to ciekawy sposób na dotarcie do specjalistów w branży

devie

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczo - mechaników!!!
Forum znalazłem poszukując rozwiązania EGR w Primerze P11 1.8
Mechaniką zajmuję się hobbystycznie - ale jeśli chodzi o nissana primerę p11 z silnikiem qg18de to może będę mógł pomóc (rozbierałem soją padlinę na części:))

Gepcio92

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam serdecznie :)
Jestem Łukasz, mam 23 lata i pracuję jako webdeveloper. Mechaniką zajmuję się hobbystycznie, ot takie zamiłowanie do śrubek :)

Piotrwy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
espedytor.pl
Witam!
Na co dzień uczę młodych adeptów mechaniki przyszłego zawodu. Tutaj mam nadzieję znaleźć praktyczne problemy i ich rozwiązanie. A potem złośliwie (trochę) testować je na uczniach, a tak bez mrugnięcia, dobrze, żeby umieli roboć konkretne rzeczy... tak myślę.

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie mam nadzieję,że będe pomocny w niektórych sprawach i pomoc uzyskam również od was.Pozdrawiam!!

Do góry Bottom