• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

tabaz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kamienna Góra
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! To na początek . Udało mi się tu trafić przez przypadek . Jestem z zawodu mechanikiem i szukam schematów elektryki do s maxa 2011 2.0 tdci 163KM.

Ostatnia edycja:

Wladi

Nowy
Punktów
0
Witajcie:)
Mam na imię Władek.
Jak was znalazłem? Przez potrzebę. Wczoraj z kolegą wymieniliśmy rozrząd w peugeot 407 sw 2005 HDI 136 km. I tylko zablokowaliśmy wał, zaznaczyliśmy na małym kole zębatym. Wszystko poszło niby O.K. Ale niestety samochód nie odpala. Znalazłem instrukcje u Was dotyczącą mojego problemu, dlatego zarejestrowałem się. Zaraz ja pobiorę. Może jakieś sugestie? Z góry dziękuję.

Mały1112

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia

Witam!
Witam
Jestem na forum ponieważ często potrzebuję poradzić się fachowców ...
Jestem mechanikiem z zamiłowania i lubię sam naprawiać prostą mechanikę...
Pozdrawiamy...

krysdar2

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Zajmuję się, jak większość Polaków samochodami, ale nie tylko z zamiłowania, jestem mechanikiem, lecz też czasami miewam problemy lub wątpliwości dlatego , chyba poprzez elektrodę trafiłem i na wasze forum. Postaram się nie tylko korzstać z waszych rad i podpowiedzi, ale może czasami też uda mi się komuś pomóc. Pozdrawiam Krzysztof.

Do góry Bottom