• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

rychuss890

Nowy
Punktów
0
Miasto
Maszewo
Witam! :)
Lubię popogrzebać w swoim autku w wolnej chwili. Czasami potrzebna jakaś drobna porada więc skorzystam :)
A jak coś będę mógł podpowiedzieć komuś to będzie super.
Pozdrawiam :)

Maciej-M

Nowy
Punktów
1
Miasto
Krzemieniewo
Witam bardzo serdecznie wszystkich !

Jestem Maciej i jestem elektromechanikiem i zajmuje się naprawą samochodów, osobowych i dostawczych od ponad 10 lat .A na to forum trafiłem przez przypadek szukając jakieś informacji. I jeszcze raz witam Was wszystkich .:)

interfejsy-bialystok

Początkujący
Punktów
0
Miasto
białystok
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów...

Odnalazlem was oczywiscie przez google szukajac instalki pewnego ciekawego programu i trafiajac na ciekawy, jak sie pozniej okazalo, post...

Zajmuje sie interfejsami i ciagle poglebiam swoja wiedze na ten temat, mam nadzieje ze bede mogl skorzystac z waszej pomocy jak i odwrotnie w miare mozliwosci sluze swoja pomoca...

Tak btw. Jak ktos chce cos kupic to zapraszam na priv, jest full oferta

pawsaw80

Nowy
Punktów
0
Miasto
bialystok
Witam wszystkich formułowiczów serdecznie.

Witam Ciebie.Jak źle zrobiłem że do Ciebie napisałem o poradę,to przepraszam.Mam taki problem w swoim kangoo 1.2 benzyna,rok produkcji 1999.Jak jeżdze samochodem to nie pokazuję mi ani ile przejechałem kilometrów,ani z jaką szybkością,pokazuje tylko kilometry co po uruchomieniu wyświetli to tak cały czas.Tylko co jakiś czas pokazuję szybkość itp.Proszę Ciebie o pomoc.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom