• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

speedladyy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bieruń
witam, znalazłam się ma tym forum przez przypadek i mam nadzieję że znajdę parę odpowiedzi na pytania dotyczące mojego Opla Vivaro 2004 1.9 CTDI. na co dzień uczęszczam do technikum mechatronicznego, uczę się mojego samochodu oraz motocykla więc będę zadawać pytania dotyczące jak i motocykli tak i samochodów

a oto moje pytanie co to są za elementy i do czego one wchodzą

Załączniki

• vivaro.jpg
    vivaro.jpg
    225,3 KB · Wyświetleń: 10
Ostatnia edycja:

sebas79

Nowy
Punktów
0
Miasto
rotterdam
witam, znalazłam się ma tym forum przez przypadek i mam nadzieję że znajdę parę odpowiedzi na pytania dotyczące mojego Opla Vivaro 2004 1.9 CTDI. na co dzień uczęszczam do technikum mechatronicznego, uczę się mojego samochodu oraz motocykla więc będę zadawać pytania dotyczące jak i motocykli tak i samochodów

a oto moje pytanie co to są za elementy i do czego one wchodzą
elektryczne wspomaganie ogrzewania ,bardzo łatwo jest je spalić w przypadku wymiany płynu chłodzącego i nieumiejętnym odpowietrzania układu chłodzenia

speedladyy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bieruń
Dziękuję za odpowiedź, próbuje się dowiedzieć to co jest ponieważ jedna z tych grzałek nurnikowych rozpadła się i okazało się że jednak jest ważna

Do góry Bottom