• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Elizabeta

Nowy
Punktów
0
Miasto
bolesławiec
Witam wszystkich.
Mam Peugeota 607 2,2 HDI. Auto z 12/2002 a ja mam go od 02/2011, Przez ten czas wymieniłam tylko koło pasowe, wyrzuciłam FAP no wi tarcze + klocki na przodzie. Zlikwidowałam też alarm, bo mi szwankował. włączał sę jak mu się chciało, A jeszcze wymieniłam akumulatory od elektroniki i od rozruchu, Poza tym jeżdzę non stop i nic mu nie dolega. Zimą nawet przy dużych mrozach odpala na dotyk, oczywiście przy sprawnym akumulatorze. Przejeżdzone mam 235 000 km. Nie narzekam a wręcz jestem bardzo zadowolona. Dbam o to auto i dlatego mi dobrze służy. A kto nie dba , to tak ma że coś sie dzieje.

lukkul

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Witam wszystkich mechaników bardzo serdecznie.
W miarę możliwości postaram się pomóc a jednocześnie uzyskać kilku cennych rad z życia innych. ;)

PS

Myślę, że nie plączą się tu ludzie jak po ulicy tylko osoby które świadomie znalazły się na tym forum.

Ostatnia edycja:

rybex

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RZESZÓW
Czołem ;)

Trafiłem do Was przez przypadek, tz szukam opini na temat remontu mojego samochodu :)

Pochodze z podkarapcia mam nadzieje że moje rady każdemu się przydadzą, a że ja także skorzystam z Waszych :)

Pozdrawiam

Adac80

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Słubice/ Bawaria
Witam wszystkich użytkowników.

Jako, że po paru latach już jako mistrz mechaniki,wracam do wyuczonego zawodu chętnie skorzystam z porad jak i jeśli będę w stanie pomogę.

Pozdrawiam
Marcin

Do góry Bottom