• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

BatoryStef

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich
Całe swoje dorosłe życie "bawię" się motoryzacją. Najpierw były to jakieś Junaki, MK'i, Urale, a obecnie przez ostatnich 25 - 30 lat samochodami. Przeszedłem przez auta Amerykańskie (Chiavetty, Pontiac-ki, Buicki, przez oczywiście FSO, Polonezy, itd. ) aż po nowsze auta europejskie. Nie jestem zawodowym mechanikiem ale prawie wszystkie awarie w swoich autach staram się naprawiać sam. Posiadam garaż dość dobrze wyposażony pod Węgrowem, więc mieszkając w Warszawie nie zawsze opłaca mi się podróżować na działkę celem przeprowadzenia naprawy. Wtedy posiłkuję się warsztatami, lecz nierzadko jestem zmuszony po nich poprawiać. Zapisuję się do tego forum licząc na powiększenie swojej wiedzy w trudnych dla mnie przypadkach, a jednocześnie mając nadzieję że i moja skromna wiedza, zdobyta przez lata samo-doświadczenia może komuś pomóc. W miarę możliwości będę się starał być aktywnym uczestnikiem, i w kwestiach mi znanych podpowiadać kolegom własne sugestie co do niektórych problemów. Pozdrawiam

krajan

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Jestem Janusz i jestem sporo starszy od swojej Laguny III dCi 2.0. Ona jest 5 lat starsza od mojego wnuka a on starszy od swojej siostry o 1,5 roku .Siostra wnuka ma teraz 1,5 roku. Zajmuję się emerytowaniem czyli wnuczkami i Laguną ,która też wymaga opieki./aktualnie ma podwyższoną temperaturę wnętrza
37 C / na zewnątrz wiosna i 20 C / i z tego powodu moje poszukiwania pomocy. Mam nadzieję , że czegoś się dowiem a może czasami się komuś przydam .
Pozdrawiam ;)

Punktów
1
Miasto
Malbork
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Wszystkich. Jestem poetką i handlowcem oraz sportsmenką. W wolnym czasie lubię też czytać i myśleć. Mam wiele zainteresowań. Niedługo zakładam swoja pierwszą firmę. Motoryzacja to moja pasja, ale sporo jeszcze muszę się nauczyć.

Do góry Bottom