• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Tychy
Witam wszystkich
Dziekuje za przyjęcie do forum.
Nie jestem mechanikiem ale mam pewna wiedzę na temat samochodów, szczegolnie fordów
Bo miałem ich chyba najwiecej.
Obecnie jezdze Fordem c Max 1.8 tdci
Mam nadzieje ze bede mogl cos wnieść tutaj
I nie ukrywam ze tez chciałbym oczywiscie sie czegoś wiecej dowiedzieć na temat fordów
Pozdrawiam :)

STM Luboń

Nowy
Punktów
0
Miasto
Luboń
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam wszystkich na forum mechaników. Czy ktoś może mi pomóc poszukuje schematu ustawienia łańcucha skoda superb 2,0 tfsi

RobertBi

Nowy
Punktów
0
Miasto
Świebodzice
Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowy, forum znalazłem gdyż posiadam Pandę 1.1 z 2005 roku od nowości , no i w końcu mam z nią same problemy jedno naprawię a drugie padnie. Dziś podczas próby odpalenia fiat panda nie odpala terkocze przekaźnik T09 od pompy paliwa nie wiem czy to pompa siadła czy instalacja. Przekaźnik podmieniałem i jest to samo.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:):):kiss:

Zieniu

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łochów
Serdecznie witam wszystkich użytkowników konta.Myślę że wszyscy znajdziemy tutaj wspólne tematy i odpowiedzi na nasze problemy.Pozdrawiam.

Punktów
0
Miasto
Gdańsk
Hej. Basia po tej stronie, witam wszystkich forumowiczów. Pracuję w agencji nieruchomości. ;) Samochody to pasja, więc będę czasem pytać jak zmienić żarówke. ;)

43d00m

Nowy
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam wszystkich znalazłem forum poszukując nowego wow-a 5.0.8 lub 5.0.12 jeśli się nie mylę i KG więc jeśli ktoś może pomóc z góry dzięki

HenrykGr72

Nowy
Punktów
0
Miasto
brzozów
Witam wszystkich.Zajmuję się handlem samochodami i przy tym trochę mechanikuję ale tylko na potrzeby własne nie usługowo.Znalazłem forum przypadkiem szukając pomocy przy uruchomieniu Delphi. Programu używałem ok. rok czasu ale ostatnio miałem problem z laptopem i coś wywaliło i przestał działać. Nie da się ponownie zainstalować, podejrzewam że trzeba nowy plik aktywacyjny.Proszę o pomoc i ewentualnie co trzeba zrobić by ponownie go odpalić.Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Do góry Bottom