• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

DWSD

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków - Głogoczów
witam wszystkich, znalazłem się na forum, bo zaczynam odrestaurowywać swojego garba (1969r), oraz staram się utrzymać w dobrym stanie Gelende.

FICU

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wałbrzych
Witam wszystkich. Znalazłem się na forum szukając interfejsu diagnostycznego do wszystkich marek.

mati64

Początkujący
Punktów
1
Miasto
piła
Witam wszytskich Mateusz 26 lat pracuje w anglii oraz próbuje rozkręcić swój warsztat pozdrawiam wszytskich;)

Lotheg

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łowicz
Witam wszystkich, jestem posiadaczem Opla Signum i mam nadzieję, że znajdę tu wiele pomocnych informacji oraz jeśli będę potrafił sam pomogę :)

djdomin

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
Dzień dobry.

Trafiłem tu przez Google, bo oczywiście potrzebuję małej pomocy...

andrzejl

Nowy
Punktów
0
Miasto
Tarnów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Jestem elektrykiem z zawodu ale z mechaniką samochodową mam doczynienia od strony teoretycznej i praktycznej już ponad 30 lat. Znam samochody od Wartburga 353 poprzez samochody polskie a obecnie jestem posiadaczem nimieckiego samochodu.

sinistra

Nowy
Punktów
0
Miasto
Jelenia Góra
Witam, tu Magda, kierowczyni Freelandera. Jeździ, ale mam z nim kłopoty typu: zablokowane fotele, nieruchoma szyba drzwi bagażnika. Takie upierdliwości. Pozdrawiam serdecznie i liczę na pomoc znawców tematu.

Do góry Bottom