Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam wszystkich forumowiczów , od dziś jestem z Wami, zagoniła mnie tutaj potrzeba wiedzy przede wszystkim tego jak ma wyglądać porzadny warsztat , całe zycie sprzedawałem częsci do samochodów od niedawna prowadzę warsztat więc wiedza będzie niezbędna
Witam Wszystkich na forum. Od pewnego czasu jestem posiadaczem Mazdy 5 no i wszystkich tych kłopotów z nią związanych. Chętnie skorzystałbym z porad doświadczonych kolegów którzy już wcześniej mieli podobne problemy jak ja. Pozdrawiam !
Witam
Znalazłem forum ponieważ szukam pomocy przy rozkodowanym radiu w Fordzie Focusie MK1.
Wiem, że wielu potrzebujących otrzymało pomoc. Radio zostało rozkodowane w związku z odłączeniem akumulatora i na dobrą sprawę nie znam nawet nr seryjnego radia.
Witam i dziękuję za przyjęcie. Jestem co prawda mechanikiem,ale z dawnej,dobrej komunistycznej szkoły. Od lat jednak zajmuję się budowlanką,a z przymusu ostatnio mechaniką.