• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

stefanek79

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam. Wszystkich. Ogólnie jestem użytkownikiem aut. Trafiłem do was z wyszukiwarki... pozdrawiam.

Jacek1949

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wodzisław Śląski
Witaj Jerzy !
Mam ten sam problem z DPF co inni użytkownicy z Mazdą 5 z 2005 r diesel, 143 KM . Przeczytałem te posty tu na forum dotyczące DPFu . Moje objawy mrugania lampki DPFu zaczęły się od pożyczenia samochodu synowi ( on jeżdzi inaczej jak ja ) i zaczęła mu migać lamka DPF .
Olej wymieniałem niedawno 3 tys. km temu ( mało jeżdżę ) + pasek, rolki, filtry i zaleciłem mechanikowi zalać olej Dexelia. Nalali olej Mazda. Mówili że to może być.
Ok. roku było ok. - Przebieg był ok 3 tys. km . No i teraz zaczęło to mrugać. Lampka od razu mruga - nie świeci ciągle.
Jeżeli możesz to powiedz mi od czego rozpocząć aby to zlikwidować.
Dzięki - Jacek

Punktów
0
Miasto
Hajnówka
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Si3mka Kamil mnie zwą, jestem kierwowcą choć wózka widłowego ale zawsze :) a na codzień Focusa pierwszej generacji mam, pozdrawiam wszystkich

Do góry Bottom