• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Maniuś77

Nowy
Punktów
0
Miasto
Pińczów
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z moim paskiem 2.8 v6 apr. Mianowicie nierówna praca na biegu jałowym i do 2 tyś. powyżej jest ok. Zdarza się, że po hamowaniu silnikiem i próbie przyśpieszenia nie pracuje jadem cylinder, po przegazowaniu jest ok. Wymienione świece, przewody, cewki, wtryski z listwą, czujnik temperatury, rozrząd ustawiony na blokadach, przepustnica czyściutka. Vag nie pokazuje żadnych błędów. Proszę o pomoc, bo już mam dość inwestowania w kolejne podzespoły, może ktoś miał taki problem i go rozwiązał.

roldis

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam , wszystkich , sam staram sobie naprawiać moje bryki wiec tu chyba pasuje .....:);)

Kasia89

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam, jestem Kasia i kształcę się w kierunku związanym z mechaniką pojazdową. Na forum przybyłam po wiedzę potrzebną mi do napisania pracy.

69Jacek69

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sopot
witam wszystkich na forum jestem tutaj bo jak każdy prawie tutaj szukam pomocy
problem mój tkwi w wyważarce geodyna 33 nie potrafię jej ogarnąć może ktoś miał kontakt z tym antykiem jest to wyważarka po moim dziadku sentyment nie chciałbym jej złomować
za każdą wskazówkę będę wdzieczny

Załączniki

• geodyna 33.jpg
    geodyna 33.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 1

69Jacek69

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sopot
witam wszystkich serdecznie jestem mechanikiem z 25 letnim stażem może się tutaj do czegoś przydam pozdrawiam wszystkich

Do góry Bottom