• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

piotr dolinski

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Bukowno
Witam !
Jestem kierowcą i fanem motoryzacji. Na to forum sprowadziła mnie niewiedza i brak chęci poznania i rozwiązania problemu przez mechaników samochodowych w mojej okolicy, a nazywam takich mechaników "wymieniaczami".
Jak pojawia się problem nad którym trzeba pomyśleć to Ci pseudo mechanicy zachowują się jakby samochód był co najmniej promem kosmicznym i naprawić go potrafiła tylko NASA. Przy pierwszym nie rozwiązanym problemie sprzedałem samochód jako uszkodzony a nowy nabywca usunął usterkę za 150 zł gdzie ja nie poznając diagnozy wpakowałem ponad 500 zł. Rejestrując się na tym forum liczę na pomoc fachowców w rozwiązaniu nowego problemu.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich!

Marta1986

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pułtusk
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć wszyskim jestem Marta
Stronkę znalazłam w wyszukiwarce on-line

Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam wszystkich serdecznie ☺.
Mam pytanie gdzie w renault espace IV 2.0 znajdę radio a na nim numer???? Zmienilam dzisiaj akumulator i rozkodowalam radio .Najgorsze jest to że nie mam kodu i nie wiem co z tym fantem mam zrobić.

xxxprzemo

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Krakow
Witam wszystkich :)
Przypadkowo trafilem na to forum, ale widze ze jest super prowadzone i przejrzuscie oraz sa tutaj swietni fachowcy !!
Pozdrawiam i zycze milej wspolpracy :) !!!

Krzysiek18

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wierzbie
Witam wszystkich serdecznie

Poratujcie prosze codem do tego radja

Załączniki

• received_1268973069809259.jpeg
    received_1268973069809259.jpeg
    244 KB · Wyświetleń: 0