• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

stuntdays

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecinek
witam cześć! prowadze mały warsztacik trzy stanowiska, wiadomo czasem potrzebna pomoc :) swoją wiedza też chetnie sie podziele pozdrawiam!

Blootek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Oświęcim
Witam wszystkich, jestem Daniel myślę że to forum to kopalnia wiedzy w której będę się samodoskonalił pozdrawiam wszystkich

Krawat

Nowy
Punktów
0
Miasto
wroclaw
Witam wszystkich serdecznie .Znalazłem wasze forum bo szukałem jak wymienić uszczelkę pod miska olejowa w E 39.
Przeważnie robię wszystko sam przy buni a nie tylko się wożę,a moje zajedzie codzienne to składanie generatorów wiatrowych i wodnych ogólnie energia odnawialna
POZDRAWIAM

Irosłav

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
witam wszystkich!
mam pytanie do was posiadam mazdę 6 1.8 benzyna rok produkcji 2004.
mam problem z spalaniem mojej mazdy obecnie mieszkam w Anglii i to jest wersja angielska,
komputer spalania pokazuje mi srednie spalanie 21 ml bopodaje mi w milach i zastanawiam sie czy to jest normalne spalanie bo wydję mi się ze pal troszkę za dużo.
Bardzo proszę was o opinie i pomoc.
z góry bardzo dziękuje:)

dawid_goju

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Jasienica
Witam wszystkich, fajne forum, myślę że dużo sie od Was nauczę, staram sie sam cokolwiek naprawiac przy swoich samochodach, pozdrawiam

Marcelmuz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie na forum.
Mieszkam w okolicach Warszawy gram na instrumentach,trochę grzebie przy samochodzie.
Pozdrowionka.

aston

Nowy
Punktów
1
Miasto
Łódź
Witam,
Zarejestrowałem się ponieważ myślę o założeniu własnego warsztatu. Póki co wnikliwie studiuję tematy na forum co by jak najlepiej podejść do tematu :).

Pozdrawiam!

Do góry Bottom