• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Hades90

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Jorpeland
Witam wszystkich :D mam spore problemy z moim samochodem :/ jak i gdzie dostanę jakąś pomoc :D pozdrawiam :)

Sprinter84

Nowy
Punktów
0
Miasto
Stary Sącz
Witam wszystkich serdecznie! Jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu po raz pierwszy marki Ford. No i od razu mam problem bo niemiecki turek nie dał mi kodu do radia. Z tego co czytam to tu znajdę pomoc. Proszę o wyrozumiałość ponieważ dopiero zaczynam z tego typu forum i jak coś zrobię nie tak to proszę na mnie nie krzyczeć .;) Gdzie i jak mam się zgłosić aby dostać kod do radia? Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.
Robert

Harnas621

Nowy
Punktów
1
Miasto
Poznan
Witam wszystkich serdecznie !!!! Trafilem tutaj w pogoni za wiedza odnosnie testerow diagnostycznych i dzieki temu forum i podobnym stalem sie posiadaczem star diagnostics c-4-jak wiec widac zajmuje sie autami -wiecej blachami jak mechanika jednak bez tego sprzetu ciezko jest uruchomic rozbite auto po naprawie - powiem, ze jestem zaskoczony c-4 , urchomilem juz 3 autka ,ktore wczesniej musialbym odsylac do serwisu mercedesa .oczywiscie jestem poczatkujacy w obsludze ina pewnobedatu zagladal- serdecznie pozdrawiam!

Kileros

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sønderborg
Czesc. Mam na imie Piotr. Jestem tu 1 raz.Z mechanika obcuje hobbystycznie dla siebie....
Pozdrawiam.

Theodoryk

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Właśnie się zarejestrowałem na forum i myślę, że będę z niego korzystał. Pozdrawiam uczestników i wkrótce pewnie poproszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z radiem.

Do góry Bottom