• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

tomason2

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dobczyce
Witam wszystkich serdecznie.
Zarejestrowałem się na forum w celu poszerzenia wiedzy ;)
Pozdrawiam serdecznie.
Tomek.

Artixxxx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Konin
Witam wszystkich . Jestem z okolic Konina . Mechanik tylko własnych samochodów :) , czasem coś nawet naprawię za pierwszym razem. Pozdrawiam Artur

remi2

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam. Forumznalazlem w gogle . Lubie czasem majsterlowac i tyle.

MadMaxWawa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam serdecznie :)
jestem elektrykiem/elektronikiem a nie mechanikiem, na forum trafilem szukajac kodu do radia Ford serii V

mlody28

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szewna
Witam wszystkich serdecznie. Może po krotce trochę o sobie. Na imie mam Tomek mam 38 lat z zawodu jestem elektromechanikiem samochodowym niestety nie pracowałem nigdy w swoim zawodzie. Wiem ze moja wiedza w obecnym czasie jest bardzo już uboga ale nadal wystarczajaca by proste usterki usunąć samemu w domu. W obecnej chwili jestem w na ukończeniu remontu golfa III z silnikiem 1.6 o mocy 101km. I tu mam wlasnie problem ponieważ po uruchomieniu silnika na zimnym chodzi ok a po rozgrzaniu spadają obroty i silnik zachowuje się jak by pracowal nie na wszystkich cylindrach. Po dodaniu gazu nie bardzo ma ochote wskoczyć na obroty a wręcz odwrotnie lubia mu spaść obroty jeszcze bardziej i zazwyczaj gasnie. Puzniej ciężko odpala. Poprzednia przepustnica padla i została wymieniona na nowa. Po podpięciu komputera nie pokazuje bledu. Proszę o rade. Podaje tez nr. tel do mnie 790-411-955

Ostatnia edycja:

webi

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam wszystkich .
Były takie poradniki "Sam naprawiam"... Mam Passata B5 TDI jak tysiące Polaków, czasami coś w nim naprawiam.
Pozdrawiam,
Sebastian

Pepsa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Strzelce opolskie
Cześć. Nie jestem zwolennikiem internetowej mechaniki ale cóż zobaczymy. Pytanie czy tester diagnostyczny ES 680 ktoś testował ? Czy wypalanie dpf jest do zrobienia np w Oplu? Jak wiedzieć który kanał. Dzięki z góry.

marcintetra

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Skarżysko-Kamienna
Witam serdecznie Forumowiczów:) Mam na imię Marcin i jestem osobą niepełnosprawną,poruszam się wózkiem ale przystosowanym autem śmigam w miarę sprawnie. Mój pojazd to Golf VI z motorem 2.0 TDI, 140kM ze skrzynią DSG.

emenems

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczytno
Cześć. Potrzebuje kilka porad co do forda mondeo mk3 2004r, 2.0 TDCI 130 km.

Do góry Bottom