• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

cichy79

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Tychy
Witam i Pozdrawiam wszystkich mysle ze z forum tym wiele problemów sie rozwiąże:):):)

Adamooo1987

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Leszno
Witam wszystkich spragnionych wiedzy o autach jak ja ,lubię grzebać przy nich więc mam często zapytania acz kolwiek mam sporo wiedzy którą chciałbym się podzielić z wami dlatego pozwoliłem sobie do was dołączyć ;)

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
Witam wszystkich serdecznie, jeżeli będę potrafił to chętnie pomogę. Udanego dnia. Artur.

Punktów
0
Miasto
Wyszków
Witam wszystkich forumowiczow. Pisze byscie dali mi jakies wskazowki. Otoz 2 miesiące temu zakupilem auto infiniti fx35 2004 r i od kilku dni zaczelo mi stukac w silniku. Po podlaczeniu do kompa pokazalo blad czujnika walka rozrzadu. Natomiast po zdjeciu pokrywy znaleziona opilki miedzi. I teraz pytanie, czy to panewki? mechanik za same rozebranie i robote krzyczy 2,3 tysiace:/ moze macie jakis zaufanych z mazowieckiego?

Punktów
0
Miasto
Zielona Gora
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam grzecznie wszystkich dobrych ludzi,znalazlem sie titaj bo ch e sam naprawic auto audi a6 2,5 tdi 180 KM

Do góry Bottom