• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Grzesio85

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rybnik
Cześć wszystkim.
Na forum trafiłem szukając informacji o olejach silnikowych. Zawodowo zajuję się mechaniczną przeróbką kopalin stałych. Posiadam Renault Megane II 1.6 oraz Yamaha XJ 600 S.

tarber61

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lviv
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam! mam dwa samochody wyprodukowane w Polsce , dla tego jestem tutaj.

Punktów
0
Miasto
Kalisz
witam wszystkich... zajmuje sięnaprawą aut ciężarowych.... znalazlem was poprzez dowiadywanie sie po troszku o chip tuningu aut ciężarowych. mam nadzieje ze ktoś pomoże a i ja się odwdzięcze swoją wiedzą

marek84107

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich

Witam. Posiadam Skode Octavie 1 z silnikiem 1,6 benzyna typ silnika AEE rok 1998, mam bowiem problem a mianowicie pokazała mi sie woda na korku wlewu oleju, ale na bagnecie nie ma oznak wody. Martwie sie bo jestem poza granica Polski. Za wszystkie odpowiedzi dziekuje

Ostatnia edycja:

Duńczyk

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Farso Dk, Poznań
Witam, chciałbym się z wami wszystkimi przywitać,z zawodu jestem skrobi dechą,ale mechanika to jest to co mnie kręci,mam nadzieję że poznam fantastyczny forumowiczów!

Bobby

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bieruń
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam wszystkich serdecznie.Od dawna zajmuję się transportem ciężkim i często coś naprawiam.TRafiłem tu szukając części.

mirek_str

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam!

I zawitałem na to forum szukając informacji o oprogramowaniu diagnostycznym. Obecnie posiadam Opla Astrę G z silnikiem Z16XE. Na pewno będę poszukiwał tu odpowiedzi na pytania, które dopiero się zrodzą ;)
Pozdrawiam

Moreno

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
89
Miasto
ok.Wys-Maz
Witam wszystkich serdecznie.
Na imię mam Damian. Znalazłem Was poszukując informacji na temat urządzeń warsztatowych, m.in. podnośników dwukolumnowych, kluczy udarowych i pras.
Puki co, jestem na etapie wyposażania swojego warsztatu samochodowego. :)

Do góry Bottom