• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Duńczyk

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Farso Dk, Poznań
Witam wszystkich serdecznie,pomimo że gdzieś się przywitałem(w jakimś pierwszym poście),to powtórzę to jeszcze z samej grzeczności,mam nadzieję że znajdę tutaj fantastycznych ludzi;-)

Punktów
0
Miasto
Szczecin
polvik.com
Witam wszystkich serdecznie.

Agencja pracy Polvik Sp. z o.o. (numer w rejestrze 11310) jest częścią duńskiej firmy Plusvikar z główną siedzibą w Danii. Jesteśmy zarejestrowanym podmiotem i działamy na polskim rynku z dużym powodzeniem. Pomagamy znaleźć dobrą pracę na terenie Państw Skandynawskich: Norwegii, Szwecji, Danii, a także Wielkiej Brytanii, Holandii i Niemiec.

Nasi Klienci korzystają z naszej pomocy w zakresie:

• rekrutacji i selekcji pracowników
  • doradztwa w zakresie HR i wsparcia rozwoju pracowników
  • szkoleń personalnych

Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu.

Pływak

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koło
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich !!! i pozdrawiam...
Kto szuka nie błądzi!! a kto ma problem ten szuka...

Punktów
0
Miasto
Wrocław
Dzień dobry wszystkim użytkownikom! Znalazłam Wasz portal, gdyż poszukuję, dla mojego pracodawcy chętnego do pracy jako mechanik pojazdów ciężarowych i osobowych w Regensburgu (Bawaria,Niemcy). Gorąco liczę na to, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć kogoś, kto uzupełni ten wakat i skorzysta z cokolwiek atrakcyjnych warunków pracy jakie oferujemy.

Życzę wszystkim miłego dnia i z góry dziękuję za kontakt!

k.szczeblowska@alma.biz.pl

+48 795 534 731

Do góry Bottom