• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

ave szatan

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
JAWOR
WITAM CZY PO DZWONIE MERC W 210 ROK1995 3.2 BENZYNA ASB MOŻE MIEĆ PRZEZ TO TRYB AWARYJNY BO PRZEŁĄCZYŁ DO3 APOTEM TYLKO JEDYNKA

Kubuc

Nowy
Punktów
0
Miasto
Brzeziny
Witam wszystkich, szukałem takiej kopalni wiedzy i znalazłem, oczywiście swoją też sie podzielę.

Ratriii

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rawicz
Witam potrzebuję kody do radia 5000 RDS eon niestety nie znam numeru seryjnego. Ford Galaxy 2.3 2001

Punktów
0
Miasto
Nasielsk
Witam wszystkich serdecznie,na stronie Motofocus znalazłem informację o tym forum,bardzo mnie zaciekawiła,jest bardzo przydatna,można skonsultować fachiwość i wiedzę,super,pozdrawiam wszystkich serdecznie

GS450h

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Wszystkich fanów motoryzacji na forum znalazłem się można powiedzieć "od tak" z czystej ciekawości, z dziedziny nowinek dwóch, trzech, czterech kółek, czy nawet kilku "osiówek". Obecnie pomykam hybrydą lexus gs 450h chciałbym zasięgnąć info na ich temat tzn. Obsługa, serwisowanie, itp. Moje pytania dla wtajemniczonych będą dziecinnie proste, proszę zatem o wyrozumiałość.

Do góry Bottom