• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Veteran

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublun
Dzień dobry Wszystkim. Jestem tylko użytkownikiem miśka i czasem szukam porad praktycznych co do jego działania.

Duszek :P

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szprotawa
Witam wszystkich. Wasze forum znalazłam z desperacji :D Mam Acurę z 96 r. 3.2TL V6 205KM .... i wielki problem KOŁO PASOWE WAŁU KORBOWEGO ... nigdzie go nie mogę dostać. Przekopuję internet, obdzwoniłam całą Polskę, i nic. Szukam firmy, która zajmuje się regeneracją tych kół, i tak znalazłam Was - póki co, nie znalazłam takiej firmy :) mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Moja Perełka-Acurka od 2 tygodni nudzi się w warsztacie samochodowym, a ja wciąż jestem w punkcie wyjścia ...

MMaciej

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gniezno
Witam wszystkich .
Mam prośbę o pomoc przy rozkodowaniu radia. Wymieniłem akumulator i nie znam kodu Nissan Note nr radia : CL081970004730. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Maciej

monkey99

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Jestem elektrykiem w jednej z Warszawskich firm, a znalazłem to forum szukając programu do Mazdy pod oryginalny VCM.

Punktów
0
Miasto
Poznan
Witam Wszystkich !!To moje pierwsze forum :dummy: i mam nadzieję,że wyrozumiałość,wsparcie techniczne a takżę krytykę będę miał z Waszej strony:):):)

Do góry Bottom