• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Primastar

Nowy
Punktów
0
Miasto
ŚWIDNICA
Witam wszystkich
Panowie potrzebuję kod do radia Trafic 2007 rok.

numer radia 8200 633 634--B
8200633634T
RNRDAW70207959
RENRDW300-00
FDO507230207959

Oczywiście zapłacę jak trzeba za ustalenie kodu

Punktów
0
Miasto
Zielona góra
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie a zarazem dziękuje za przyjęcie jak każde forum odpowie nam na wszystkie pytania a ponadto jest tez deska ratunku w tak zwanej desperacji :p

Smalec

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH jestem tu bo......kupiłem kolejne autko pełne niespodzianek

Punktów
1
Miasto
Bydgoszcz/Neuenkirchen
www.drdiagnostic.pl
Witam wszystkich uczestników forum-mechanika.

Ponieważ jestem tu nowy pokrótce chciałbym się wam przedstawić mam na imię Jacek i od Lutego/Marzec 2018 zaczynam intensywnie działać i promować w Polsce (zaczynamy od Bydgoszczy :) ) znaną wszystkim markę Snap-On. Planujemy wizyty w warsztatach jak również szkolenia z zakresu diagnostyki sprzętów Snap-on

Miałem przywilej pracować dla firmy Snap-On tools przez kilka lat w Anglii i w Niemczch teraz czas podbić Polskę :)

Ponieważ nasza strona jest jeszcze w fazie kończenia chętnie zapraszam was do odwiedzenia jej, jak również podzielenia się znami waszymi spostrzeżniami dotyczącej naszej strony www.drdiagnostic.pl

Jeśli macie jakiekolwiek pytanie dotyczące narzędzi Snap-On oczywiscie chętnie spróbuje pomóc.

Pozdrawiam

Jacek
DrDiagnostic

Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam! Spodobał mi się taki jeden gość z tego forum, ktoś mi powie jak go zagadać skoro ciągle jest off-line? :) w.

Brysiek

Nowy
Punktów
0
Miasto
100lica
Witam! Po prawie trzynastu latach za kierownicą postanowiłem pójść na swoje i padło na mechanikę tak więc mam nadzieję na dobrą współpracę

Punktów
0
Miasto
Nysa
Witam! Forum znalazłem przypadkiem w googlach. Zajmuje się z zamiłowania mechanika, a teraz chce zacząć przygodę z vcds pozdrawiam wszystkich serdecznie ✌

Do góry Bottom