• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

andrzejkkk

Nowy
Punktów
0
Miasto
Korfantów
Witam
Zajmuję się elektroniką, diagnostyką silników benzynowych oraz strojeniem na standalone Ecumastera.
Specjalizuję się w samochodach japońskich, ale inne też się trafiają.
Niedawno z kumplem rozpoczęliśmy budowanie wozów do driftu i wyścigów.
Pozdrawiam ;)

Wabrzek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszow
Witam wszystkich mam problem z peugeotem 206 1.9 zwykly diesel glupieja mu obroty jak zapale autko to czasami obroty wchodza na 3 tys potem spadaja jak sie nagrzeje czasami tez sie wkreci a potem spadna nie kopci mozecie pomuc

Zaneta1993

Nowy
Punktów
1
Miasto
suwalki
Witam ;),

Interesuje się mechaniką samochodową, na tą chwilę znam tylko podstawy. Chciałabym spróbować swoich sił w diagnostyce samochodowej, nauczyć się jak wygląda, działa i co mogę zrobić za pomocą komputera.
Czy jest jakiś program, który pokaże mi jak z niego korzystać bez podłączenia z samochodem " tak na sucho " . Niedługo będę miała możliwość zabawy na różnych autach ale boję uczyć się podstaw (nie mając zielonego pojęcia o programie) na pojazdach, które mogą jeszcze wrócić na drogi.

Jeśli takowy istnieje, który jest najlepszy dla osób, które nigdy nie miały z tym do czynienia?
Starałam się znaleźć informacje w przeglądarce ale "Wujek Google" jest za bardzo ogólny.
Może jest tu ktoś kto wskaże mi od czego zacząć, na czym bardziej się skupić, co nie jest bardzo ważne na początku ( o ile coś takiego jest ).

Proszę tylko nie piszcie, że to nie ma sensu bądź daj sobie spokój - bo jak bardzo czegoś chcesz to znajdziesz sposób by to osiągnąć ;).

Będę wdzięczna za podpowiedzi i rady.
Z góry dziękuję ;)

ArtuRcHmal

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
Cześć wszystkim, bardzo się cieszę że mogłem dołączy do was, mam nadzieję że bedzie mi łatwiej, uporać sie z niektórymi naprawami samochodu. Jesli bede miał istotne rozwiazania na wasze problemy z pojazdami, tez będę starał się pomóc

Punktów
0
Miasto
Szczytno
Witam wszystkich na forum ktore znalazlem gdyz szukam kodu do radia z focusa mk1 serial:M075667.za pomoc z gory wielkie dzieki :)

Do góry Bottom